• Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden
  • Geen verzendkosten vanaf €50,-
  • 100% natuurlijk en dierproefvrij

We zijn weer open!

Het was lang wachten, maar we zijn blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen in onze salon. Uiteraard volgen we hierbij de aanwijzingen en regels van het RIVM. De online agenda staat weer open om zelf uw afspraak in te plannen.

Lees verder

Ook Puur Geknipt moet sluiten.

Vanwege de strengere maatregelen die 23 maart werden aangekondigd in de strijd tegen Corona, zijn ook wij genoodzaakt de deur te sluiten voor een nog onbepaalde tijd.

Lees verder
100-procent_Kidsproof_Badge

Puurgeknipt is 100% Kidsproof

Kidsproof selecteert de leukste uitjes en adresjes in de Drechtsteden. Dat doen ze heel zorgvuldig: als ze iets niet geschikt voor kinderen vinden, komt het niet op de site. Puurgeknipt is blij met de vermelding die we hebben gekregen op de Kidsproof website!

Lees verder

10% December korting op Less is More cadeau sets


Altijd al een keer natuurlijke haarproducten willen proberen? Dat kan nu met 10% korting op een Less is More Collections cadeau set. Alle sets bevatten een shampoo, conditioner een styling of verzorgingsproduct en een leuke borstel. Er zijn 5 varianten beschikbaar. De korting geldt alleen in december! Leuk om te krijgen en leuk om te geven. Kom naar Puur Geknipt of bestel in de webshop!

Lees verder

Nieuw! Verwen-arrangement

Rust en ruimte, voor jezelf en elkaar, en alle aandacht voor uw haar !
Het kan echt! Knippen bij kaarslicht. Of quality time boven een kop thee met krachtige, natuurlijke ingrediënten. Bij Puur Geknipt verrassen we u graag met iets nieuws: Het verwen-arrangement!

Lees verder
op_de_koffie_bij

Op de koffie bij…

Achter al die mooie, oude winkelpuien in de Dordtse straten schuilen verhalen. Het verhaal van een ondernemer die hart en ziel legt in zijn winkel, het product en het contact met de klant.

Een duurzame kapsalon, gerund door een pedagoge met een passie voor ‘puur’ die zelf niet kan knippen. Het klinkt als een wonderlijke combinatie,

Lees verder

Puur Geknipt is Tip van Do!

Eerste 100% duurzame kapper in Dordrecht. Voorstraat West is aan een heuse opmars begonnen. Het is al een tijdje aan de gang, maar het houdt maar niet op. Lucky us! Zo kun je er nu ook ‘Puur Geknipt’ worden. En dan bedoel ik Puur in de Puurste zin van het woord. Deze duurzame kapper in, wat mij betreft, het leukste stukje winkelstraat van Dordrecht heeft werkelijk overal over nagedacht.

Lees verder

Salon

Onze salon is te vinden op de Voorstraat-West, vlakbij de Grote Kerk.
U kunt gratis parkeren op de Weeskinderendijk.

Voorstraat 434
Dordrecht
078 - 737 04 70
06 - 430 59 251
info@puurgeknipt.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

9:15 - 17:00
9:15 - 17:00
8:30 - 17:30
9:15 - 17:00
9:30 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00*
*1e zondag van de maand

Volg ons

Op de hoogte blijven? Volg ons op social media!