Hairextensions

U wilt een mooie lange volle bos haar, op zo een natuurlijk mogelijke manier?

Daarvoor kunt u terecht bij Monica op de dinsdag overdag en ‘s avonds en in de even weken op zaterdag.

Ik heb de meest natuurlijke variant van hairextensions gevonden. Door middel van een vlechtje maak ik de extensions aan uw eigen haar vast. Dit wordt ook wel een hairwave genoemd. Er komt geen warmte aan te pas, zodat uw eigen haar niet beschadigt.

Natural Hair Company
Ik werk met het haar van Natural Hair Company. Dit haar is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en het zijn extensions in het hoogste segment van de markt. De extensions bestaan uit een mix van grotendeels Aziatisch en een klein percentage Europees haar. Het natural hair bestaat volledig uit echt haar en valt zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van uw eigen haar.

Volume en/of verlengen?
U kunt kiezen voor meer volume in uw haar en de lengte van uw haar te behouden zoals het nu is. U kunt dan kiezen voor een weave, ingevlochten in het haar met meerdere stroken natural hair voor veel volume.
Wilt u uw haar ook verlengd hebben dan kunt u kiezen uit meerdere ingevlochten banen met meerdere stroken haar voor een lange volle bos haar. De verlenging kan tot maximaal 60 centimeter, waarbij het er helemaal aan ligt wat er bij uw haar past.

Tapes
Als u echter subtiel meer volume wilt kunt u kiezen voor Natural Hair Tapes. Tapes zijn kleine strookjes haar met een plakapplicatie waar een strookje eigen haar tussen zit. Ook hierbij komt er geen warmte aan te pas. Het voordeel van de tapes is dat ze vrijwel onzichtbaar zijn. Je voelt ze ook niet zitten als je me de hand over het haar gaat.

Professioneel advies
Om goed advies te geven maken wij van te voren een afspraak om te kijken wat er bij u past en om alle mogelijkheden door te nemen en te kijken welke kleur haar het beste bij uw eigen haar aansluit. Daarna maken wij een afspraak om het haar bij u in te zetten.

Verzorging van het Natural Hair
Het haar is behandeld om het de juiste kleur te geven. Het krijgt geen voeding vanuit uw hoofdhuid, waardoor het erg belangrijk is om het goed te verzorgen.
– Wat erg belangrijk is bij de verzorging van het haar is om het goed te borstelen. Het liefst 2x per dag.
– Ga nooit met nat haar slapen, doet u dit wel dan kan het bij de aanhechting erg gaan klitten
– Gebruik goede verzorging zoals een conditioner, haarmasker en serum of haarolie
– Wilt u warmte apparaten gebruiken dan raad ik u aan om een product te gebruiken die het Natural hair en uw eigen haar beschermt tegen de hitte
– Slaap altijd met het haar in een losse vlecht of knot

Ik ben niet aansprakelijk voor problemen met het haar die voortkomen uit het niet goed verzorgen van het Natural Hair.

Hoe lang kunt u het haar dragen?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe snel uw eigen haar groeit en hoe u het haar verzorgt. Mijn advies is om het minimaal 6 weken tot maximaal 3 maanden erin te laten zitten, waarna u het weer omhoog kunt laten plaatsen.

Gevoelige hoofdhuid
Dan moet u er rekening mee houden dat uw hoofdhuid moet wennen aan het feit dat er nu een strak vlechtje op zit. Dit kan jeuk en irritatie veroorzaken, wat heel normaal is en vanzelf over gaat. Mijn advies is dan ook om er niet aan te zitten. U kunt er eventueel een verzachtende crème op smeren.

Prijzen (aanschaf)

Natural Hair Tapes
Vanaf € 150,-

Natural Hair weaves

1 baan (3 stroken) natuurlijke opvulling Vanaf €275,-
1 baan (4 stroken) volume, verlenging tot 5 cm Vanaf €366,-
2 banen (6 stroken) volume, verlenging tot 15 cm Vanaf €550,-
2 banen (8 stroken) extra volume, verlenging vanaf 10 cm Vanaf €733,-
3 banen (9 stroken) extreem volume, verlenging vanaf 15 cm Vanaf €825,-

U bent niet gebonden aan bovenstaande aantallen stroken. Daarin kunnen we variëren.

*De prijzen zijn inclusief het knippen en in model brengen van het haar.

Prijzen (ophogen)

Natural Hair Tapes: €12,50 per 15 minuten

Natural Hair weaves: €39,50 per baan