Over ons

Mijn naam is Penny de Vree. Ik ben het brein achter dit nieuwe unieke concept!
Begin 2015 is het idee van Puur Geknipt geboren.

Hoe mooi zou het zijn om een salon te openen waarbij aan alle aspecten met liefde voor de natuur is gedacht? Het begon met het zoeken van een mooie plek. Het pand aan de Voorstraat ademde meteen een authentieke serene sfeer uit. Vanuit hier kon ik mijn idealen verder tot leven brengen.

Het pand wilde ik graag in ere herstellen en opknappen op een duurzame manier. Een fantastische verrassing was een stuk marmeren vloer verstopt onder het laminaat. Hoogstwaarschijnlijk was hier de keuken in de vroegere woning. Een mooie plek voor de bar van Puur Geknipt.

Alle verven die ik in het pand gebruikt heb, zijn volledig ecologisch. De Amazona krijtverven die ik heb gebruikt bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar. De lijnolieverven die ik heb gebruikt om te lakken bevat géén oplosmiddelen en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen.
Al het eikenhout is tevens in een 100% koudgeperste Zweedse lijnolie gezet van Allback. Ook deze bevat geen oplosmiddelen en voor 100% uit natuurlijke grondstoffen.

De inrichting van Puur Geknipt was een waar avontuur. De zoektocht op marktplaats, rommelmarkten en kringloopwinkels hebben vele mooie ontmoetingen en spullen opgeleverd.

Ontzettend blij was ik toen ik een mooi merk in mijn zoektocht op internet vond voor de haarverzorging. Een prachtig bedrijf die vanaf het productieproces al denkt aan het welzijn van de natuur. Zo is de fabriek volledig duurzaam en de verpakkingen zijn afbreekbaar, om nog maar niet te spreken over de biologische inhoud.

 

 

Team

Diana

Diana

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het kappersvak heb ik inmiddels mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik ga intuïtief te werk. Vanuit gevoel.
Ik kijk naar uw haarstructuur en pas daar mijn aanpak op aan. Met passie en enthousiasme kijk ik naar uw of jouw haar en vind ik het altijd weer een heerlijke uitdaging om samen te komen tot een kapsel waar u of jij blij van wordt!
Respect. Voor mens, dier en milieu. Dat vind ik belangrijk. Ik verdiep mij inmiddels enige jaren in een biologische en duurzame levensstijl. Ik word daar blij van.
Ik hou van mensen en ieders uniekheid. Ik zie er daarom naar uit u en jou te ontmoeten!

Ik ben op zaterdag en op vrijdag (om de week) aanwezig bij Puur Geknipt.

Gerlindt

Gerlindt

Het mooiste aan mijn vak is voor mij de omgang met mensen. Ik geniet
ervan dat iedereen uniek is. Ik luister graag naar je wensen om daarin
samen te kijken naar wat specifiek bij jou als persoon past, zodat het
mooiste in jou naar voren komt. Dat vraagt ervaring, inzicht en
creativiteit en dat is wat ik heel graag gebruik om tot een goed
resultaat te komen.
Het werken met biologische producten vind ik heel belangrijk voor de
gezondheid van je haar en je hoofdhuid. Ook vind ik het belangrijk dat
het minder belastend is voor het milieu en onze gezondheid als
kappers.

Een moment van onthaasting ervaar je door de tijd en aandacht die ik
voor je neem tijdens een behandeling. We beginnen met een ontspannende
hoofdmassage en bespreken daarna de wensen en mogelijkheden onder het
genot van een heerlijke biologische koffie of thee van de vers
geplukte kruiden uit ons tuintje.

Kom en geniet van een moment van ontspanning en rust bij Puur geknipt.

Ik ben er iedere maandag en donderdag en ook op de vrijdag om de week in de even weken.

Simone

Simone

Mijn vak is mijn passie en dat zie je terug in mijn werk.
Voor mij is dit niet zomaar een vak, maar meer een hobby. De omgang met klanten, de bijzondere gesprekken en ook regelmatig stilte, geeft een fijne afwisseling.
Waar ik voor sta, is luisteren naar wat u als klant wilt en daarna geef ik u graag een advies zodat we samen tot een mooie creatie kunnen komen. Waar u tevreden mee bent!
Het haar knip ik het liefst in zijn natuurlijke valling zodat u het thuis ook goed in model krijgt.

Het concept van Puur Geknipt is voor mij een nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om u te ontmoeten.

U vind mij bij Puur Geknipt op de donderdagen.

Inge

Inge

Vanuit een kunstachtergrond en het onderwijs ben ik langzaam maar zeker overgestapt naar het kappersvak. Het gevoel voor creativiteit, vorm en details ,wat ik heb ontwikkeld in het verleden, sluit perfect aan op mijn specialiteit van vlechten en opsteken. Dit is waar ik me nu voornamelijk op richt.
Ik ben dan ook (indien mogelijk) op oproepbasis beschikbaar om een mooi en bijzonder bruids- of feestkapsel voor u te maken waarmee u heel veel complimenten gaat ontvangen.

Het doceren komt me ook nog steeds goed van pas in de workshop ‘ouder-kind vlechten’.
Er staat nog veel meer op de agenda zoals een hairstyling workshop waarin vrouwen leren hoe ze kunnen föhnen en stylen en vervolgens snelle en makkelijke kapsels bij zichzelf kunnen maken.

Ook als u beroepsmatig bezig bent op het gebied van haar, visagie & styling bent u bij ‘Puur Geknipt’ aan het goede adres en kunt u een training ‘braidstyling’ en/of ‘bridal & gala updo’s’ volgen.

Heef u interesse in een van bovenstaande mogelijkheden, of heeft u zelf suggesties? Stuur dan gerust een mail naar info@puurgeknipt.nl.

Ebru

Ebru

Mijn vak is tevens mijn hobby en ik haal daar mijn voldoening uit.
Dat ik mijn vak nu kan beoefenen in een duurzame en biologische salon sluit volledig aan op mijn leefstijl. Ik sta hier voor 100% achter.
Voor u als klant is het een verademing om uw haar zorgeloos te laten behandelen met onze verantwoorde producten. Het is een weldaad voor zowel lichaam en geest.
Ik vind het erg belangrijk dat ik uw haar zo behandel en advies geef met de daarbijbehorende producten, zodat u er thuis goed mee uit de voeten kunt.
Er is veel te vertellen over de juiste producten en ik geef u er graag advies over.
Ik ontmoet u graag bij Puur Geknipt!

Ik ben aanwezig op de dinsdagen.

Monica

Monica

Hallo! Mijn naam is Monica. Ik ben sinds 2009 werkzaam als haarstyliste en heb sindsdien in diverse goede kapsalons gewerkt, waar ik veel werkervaring heb opgedaan. Naast het kappersvak zijn de gezondheid van de mens en van onze planeet mijn passie. Daarom vind ik het heel erg leuk dat ik nu aan de slag ga bij Puur Geknipt!

Wat ik belangrijk vind in het kappersvak is om voor iedereen een vriendelijk gezicht te zijn waarbij u zich op uw gemak voelt. Door een luisterend oor te bieden hoop ik u beter te leren kennen, zodat we samen kunnen kijken wat voor kapsel er bij uw persoonlijkheid past. Ik geef graag advies en ben op de hoogte van de modetrends.
Ik hoop snel te ontmoeten bij Puur geknipt. U kunt bij mij terecht op de dinsdagen vanaf 14.30 uur tot 20.30 uur.

Salon

Onze salon is te vinden op de Voorstraat-West, vlakbij de Grote Kerk.
U kunt gratis parkeren op de Weeskinderendijk.

Voorstraat 434
Dordrecht
078 - 737 04 70
06 - 430 59 251
info@puurgeknipt.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
dinsdagavond
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

9:30 - 13:30
9:30 - 19:00
19:00 - 20:30 (op afspr.)
9:30 - 17:00
09:30 - 18:00
09:30 - 18:00
09:00 - 17:00
gesloten


Volg ons

Op de hoogte blijven? Volg ons op social media!

In onze Puur Webshop kun je nu ook thuis producten bestellen. Sluiten